zondag 15 november 2015

Fijn Feestje

Gisterenavond vierden we samen met buren Karin, Radmila en Neno hun 50ste verjaardag. Het werd een kei-plezante fuif. Een hele mix ingrediënten maakten het tot een geslaagd feestje: lekker eten, hapjes, drank, en vooral een bonte mix bezoekers: familie, vrienden, buren, uit Vlaanderen, Kroatie of elders afkomstig.  Muzikaal kregen we een mooie doorsnede van 50 jaar muziek-geschiedenis: met optredens van de Andrew-'Swinnen'-sisters, de allernieuwste K3 en een onovertroffen Boney M. Tussendoor zette iedereen actief zijn beste dansbeentjes in om de ambiance volledig te maken. 
De Knyffstraat stond er weer ! (zeker op de dansvloer !). 

Vanuit de straat was er natuurlijk de cadeau-act met Knyff-Air. Verbaasde toeschouwers vroegen zich af waarom ze nog nooit van deze luchtvaartmaatschappij gehoord hadden. De professionele outfit en dance-moves van stewards Iris, Carmen en Peter hebben duidelijk indruk gemaakt. 
Onderstaand filmpje geeft die leuke sfeer goed weer
Voor de goede zeden en om de goede naam van buren en vrienden te bewaken kunnen we hier niet alle beelden publiceren. Met deze korte impressie heb je toch een indruk van het fijne feestje.  Zonder twijfel volgen in de komende dagen nog andere foto's en beeldverslagen.

(enkele Knyffstraaters die het feestje in de vroege uurtjes mee afsloten)












Geen opmerkingen:

Een reactie posten