zaterdag 13 augustus 2016

over naar KNYFF.BE

Deze blog eindigt met dit bericht... maar geen verdriet. Op  Knyff.be kan je een heel nieuwe website vna onze straat vinden. Voorlopig loopt enkel de blog daar verder. Maar het is de ambitie van de makers om u ook meer buurt en straatnieuws te serveren. 

Op Knyff.be kan je volgende lezen... 

"Een levendige straat als de onze verdient toch een eigen plekje op het www? De blogspot van Jan Kint heeft dit reeds gedurende vele jaren waargemaakt. Om alle leuke herinneringen en mooie foto’s nog beter beschikbaar te maken voor alle bewoners is er nu knyff.be.
De blog van Jan Kint blijft bestaan, maar in een nieuw jasje. Dit is meteen stap 1 van deze site.

Stap 2, het archief met herinneringen en informatie, daar wordt nog volop aan gewerkt. Foto’s, krantenartikels, informatie over de buurt, … zoveel mogelijk informatie willen we hier verzamelen. Kom regelmatig eens kijken naar knyff.be en je kan de vorderingen op de voet volgen. Meer nog: je kan jouw bijdrage leveren door foto’s, nieuwsberichten, interessante links, … met ons te delen en vooral veel feedback te geven op wat je hier terugvindt. Zo kunnen we de site met jullie hulp verder verbeteren.
Voor meer informatie en ook als je wil meewerken, contacteer ons op redactie@knyff.be of nog beter, spreek ons aan in de straat!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten