vrijdag 24 oktober 2014

Grote tekening

Deze week kan je in heel Antwerpen creatief deelnemen aan 'The Big Draw'. Dat is een groot teken-evenement waarbij iedereen uitgenodigd wordt om te tekenen. Tussen 22 en 26 oktober kan je op allerlei gekke plekken een tekening komen maken. 
 
Of je nu een ervaren tekenaar of een absolute beginner bent ...  Ga je graag zelf aan de slag. Dat kan natuurlijk ook in onze straat. In het Kriekenhof kan je ofwel morgen tijdens Kriek'n Folk, ofwel zondag voormiddag tijdens de zondagse drink, terecht om je eigen tekening te maken. Via het district Deurne wordt gevraagd hoe jij naar onze buurt kijkt.... Niet in woorden, maar in tekeningen.  
 
Of misschien kijk je liever naar het werk van anderen?  Iedereen is welkom op één van de vele tekensessies, demonstraties, lezingen of expo’s. Antwerpen wordt één groot tekenatelier. Want groot wordt het zeker: 90 organisatoren zorgen op initiatief van KUNSTWERKT voor 219 uiteenlopende tekenactiviteiten in de stad en de districten van Antwerpen. Daarmee maakt Antwerpen nu (na Gent in 2013) deel uit van een internationale lijst van steden waar The Big Draw al eerder te gast was, zoals New York, Barcelona, Londen en Berlijn.

Hou je niet in, hol naar het Kriekenhof en tekenen maar ! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten